Miljoenenflirt met Inter en De Boer: 'Zijn gek van hem, en niet een klein beetje'

Miljoenenflirt met Inter en De Boer: 'Zijn gek van hem, en niet een klein beetje'

15-08-2016 18:42
4

Lorenzo Insigne zou zomaar de eerste miljoenenaankoop van Frank de Boer bij Internazionale kunnen worden. De zaakwaarnemer van de aanvaller van SSC Napoli erkent dat Inter een oogje heeft op zijn cliënt. 

De 25-jarige Insigne is een kind van Napels. De Italiaan debuteerde zeven jaar geleden bij de Serie A-grootmacht. Nu lonkt er een grote transfer naar Inter, erkent Antonio Ottaiano, de belangenbehartiger van Insigne. "Inter is altijd al geïnteresseerd geweest in Lorenzo", vertelt hij maandag aan FCInter1908

"Ze houden van hem, en niet een klein beetje ook. Piero Ausilio (de technisch directeur van Inter, red.) is helemaal gek van Lorenzo sinds de tijd dat hij door Napoli werd verhuurd aan Pescara. Maar op dit moment kan ik er verder weinig over zeggen", besluit Ottaiano. 

Inter, dat sinds vorige week onder leiding staat van Frank de Boer, is zeker niet de enige club die geïnteresseerd is in de rechtspoot. Recentelijk zijn ook Paris Saint-Germain en FC Barcelona gelinkt aan de twaalfvoudig international.