Gerbrands reageert op transfergeruchten: Gaat om goede spelers, dat kost tijd

Gerbrands reageert op transfergeruchten: "Gaat om goede spelers, dat kost tijd"

16-08-2016 13:35
22

Algemeen directeur van PSV Toon Gerbrands verbaast zich over alle geruchten rond mogelijke transfers van de club. In gesprek met PSV TV probeert de beleidsbepaler de fans rustig te houden.

PSV wordt deze week serieus in verband gebracht met de komst van Bart Ramselaar voor zeven miljoen euro van FC Utrecht, terwijl ook Siem de Jong genoemd wordt. "Het was deze week weer bijzonder om een krant open te slaan en alle bedragen weer te zien, in dit geval over Ramselaar en andere spelers", zegt Gerbrands. "Het is wel grappig dat wij als directie kunnen lezen waar we zelf over aan het onderhandelen zijn."

Wedden

Meer odds

"Alle kranten doen er aan mee, laat ik daar open over zijn. Heel veel supporters maken zich druk: waar blijft PSV nu met zijn transfers?" Gerbrands licht toe wat de transfertactiek van PSV is. "Ik moest denken aan twee jaar geleden. Ik kwam hier binnen in dezelfde situatie. Voor mij zijn de belangrijkste transfers de spelers die je binnenhoudt. We hebben vrij lang gewacht op Guardado, we hebben Wijnaldum binnengehouden, we hebben Memphis Depay binnengehouden. Toen riepen wij: kwaliteit gaat boven snelheid. En dat roep ik nu weer: het gaat om goede spelers, het kost ons meer tijd, maar het gaat om kwaliteit en niet om snelheid."