'El Ghazi schuift op in pikorde door bijna-transfer van AC Milan'

'El Ghazi schuift op in pikorde door bijna-transfer van AC Milan'

16-08-2016 18:11
8

Een eventuele transfer van Anwar El Ghazi naar AC Milan is dinsdag een stukje waarschijnlijker geworden. De Italiaanse club heeft Jose Ernesto Sosa bijna binnen.

Dat meldt Sky Sport Italia. Sosa wordt dinsdagavond in Milaan verwacht voor een medische keuring. Levert die geen problemen op, dan tekent hij voor twee seizoenen in het San Siro. Sosa komt over van het Turkse Besiktas, dat 7,5 miljoen euro voor hem vangt.

De 31-jarige Argentijn komt op voorspraak van trainer Vincenzo Montella naar Milan, dat vóór de aanstelling van Montella deze zomer overigens ook al geïnteresseerd was. Sosa kwam eerder uit voor Napoli, Bayern München, Metalist Kharkiv en Atlético Madrid.

Door de komst van Sosa komt Juan Cuadrado sowieso niet naar Milan. De Rossoneri heeft het maximum aantal niet-EU-spelers in de selectie bereikt. Dat betekent dat Anwar El Ghazi de eerstvolgende in het lijstje met doelwitten is. Het verhaal rond de Ajax-aanvaller (21) en Milan speelt overigens vooral in de Italiaanse boulevardpers.