Vader Bailey woest: '11 miljoen van Ajax, maar door zijn clubliefde is hij er nog'

Vader Bailey woest: '11 miljoen van Ajax, maar door zijn clubliefde is hij er nog'

18-08-2016 10:58
14

Racing Genk gaat een heel karwei hebben aan het rustig houden van het 'kamp Bailey'. De Jamaicaanse vleugelspeler staat bovenaan het wensenlijstje van Ajax, maar Genk wil hem niet verkopen.

Zijn vader Craig Butler blijkt zich eerder deze week al verzet te hebben tegen fans van Genk, die kritisch zijn op de laatste optredens van Bailey. Tegen Waasland-Beveren werd hij afgelopen weekend uitgefloten. Zijn vader werd woest. 'Is dit de manier waarop jullie mijn zoon behandelen?', schreef hij in een emotionele Facebook-reactie.

'Met een goal en een assist tegen Cork heeft Leon Genk in Europa gehouden. Hij geeft elke week het beste van zichzelf. Hij drinkt niet en hij doet geen domme dingen. Het was altijd zijn ambitie om met Genk prijzen te pakken, maar hij heeft de steun nodig van het publiek. Is dat niet het geval, dan moeten we vertrekken', aldus de vader van Bailey.

In de post komt de interesse van Ajax ook aan bod. Butler bevestigt deze. 'Mijn zoon heeft aanbiedingen gehad. Goede aanbiedingen. Elf miljoen van Ajax, PSG zelfs nog meer. Maar vanwege de liefde voor de club is hij er nog.'