Opvallend plan van Arsenal: 'Ik wil hem behouden en zijn contract verlengen'

Opvallend plan van Arsenal: 'Ik wil hem behouden en zijn contract verlengen'

18-08-2016 15:16
2

Arsenal houdt veel vertrouwen in aanvaller Serge Gnabry (21). De Londenaren willen zelfs het contract van de Duitser verlengen. Dat is opvallend, omdat hij vorig seizoen op huurbasis bij West Bromwich Albion geen potten kon breken.

Gnabry werd bij WBA gestald om daar veel aan spelen toe te komen, maar hij kwam nauwelijks in actie. The Gunners waren daarover niet te spreken en haalden hem halverwege het seizoen terug naar Londen. Momenteel verblijft Gnabry met de Duitse ploeg op de Olympische Spelen. Met zes doelpunten heeft hij een belangrijk aandeel in de finaleplaats van Duitsland.

"Ik wil Serge bij Arsenal houden en zijn contract verlengen", zegt manager Arsène Wenger op de website van Arsenal. "Hij wilde vorig seizoen naar West Brom, maar speelde amper. We moesten bij terugkomst zijn vertrouwen repareren. Daarom heb ik hem ook toestemming gegeven om naar Rio te gaan. Om zelf weer te spelen, en Duitsland te helpen. Hij is al lange tijd bij ons, en het is belangrijk dat hij ook blijft."