'Ajax hangt prijskaartje van 15 miljoen om nek El Ghazi: twee clubs in de race'

'Ajax hangt prijskaartje van 15 miljoen om nek El Ghazi: twee clubs in de race'

19-08-2016 11:26
34

Opnieuw sijpelen er uit Italië transfergeruchten door over Anwar El Ghazi. Diverse media melden vrijdag dat zowel AC Milan als SS Lazio de aanvaller hoopt los te weken bij Ajax. 

Il Tempo en Tuttosport schrijven dat de Amsterdammers een prijskaartje van ruim vijftien miljoen euro om de nek van de 21-jarige El Ghazi hebben gehangen. De rechtspoot wordt al maandenlang gelinkt aan een transfer naar het buitenland. Afgelopen seizoen was El Ghazi elf keer trefzeker in 27 Eredivisie-duels. Onder de nieuwe Ajax-trainer Peter Bosz is hij niet zeker van een basisplaats. Met de mogelijke komst van Leon Bailey (RC Genk) naar de Arena wordt de Oranje-international wellicht zelfs overbodig. 

Wedden

Meer odds

Lazio ziet El Ghazi als een mogelijke opvolger voor de naar Internazionale vertrokken Antonio Candreva. Ook Milan-trainer Vincenzo Montella wil zijn voorhoede graag nog versterken. Eerder deze maand verkocht Ajax Arek Milik al voor ruim dertig miljoen euro aan SSC Napoli. Ook Jasper Cillessen lijkt te vertrekken uit Amsterdam. Ajax en FC Barcelona onderhandelen volgens diverse media momenteel over een transfer van de doelman.