Alkmaarse vreugde om PSV-transfer: 'Denk dat dat voor ons zal schelen'

Alkmaarse vreugde om PSV-transfer: 'Denk dat dat voor ons zal schelen'

19-08-2016 19:37
3

AZ-trainer John van den Brom is niet ongelukkig met de transfer van Bart Ramselaar naar PSV. De coach denkt dat de komende tegenstander FC Utrecht verzwakt zal zijn door het vertrek van de middenvelder.

Tegenover het vertrek van Ramselaar stond voor Utrecht wel de komst van Edson Braafheid, Richairo Zivkovic en Menno Koch. "Ze hebben veel gedaan de afgelopen week", meldt hij op de clubsite van AZ. "Bart Ramselaar is verkocht aan PSV, een van hun betere spelers. Ik denk dat dat voor ons zal schelen en voor hem is het mooi dat hij een transfer naar een topclub heeft gemaakt. Ik moet even kijken hoe zij dat op gaan lossen."

Van den Brom vindt wel dat Utrecht goed heeft gehandeld met de komst van de drie bovengenoemde spelers. "Ze hebben Richairo Zivkovic gehaald, een goede spits. Ze hebben voorin nu wat meer opties. Ook achterin zijn er jongens bijgehaald, met Koch en Braafheid. Het is even wachten hoe de trainer daar invulling aan gaat geven. Zoals ik zei is Utrecht een herkenbare ploeg, maar ik denk dat wij ons daar tegen kunnen wapenen."