Petrovic houdt het niet droog na zege op Excelsior: Verschrikkelijke ziekte

Petrovic houdt het niet droog na zege op Excelsior: "Verschrikkelijke ziekte"

19-08-2016 23:55
12

ADO Den Haag-trainer Zeljko Petrovic hield het vrijdagavond niet droog na de zege van zijn ploeg op Excelsior (1-2). Voor de camera van Omroep West vertelde de oefenmeester waarom hij zo emotioneel was. 

"Voordat het over voetbal gaat, wil ik eerst zeggen dat deze overwinning voor onze vriend en materiaalman Dave Tetteroo is. Hij heeft een verschrikkelijke ziekte. Het was zijn droom om vandaag met ons hier aanwezig te zijn. Sorry, maar ik kan er niet tegen. Als ik zo'n jonge man zie, met dat soort dingen, daar ben ik echt kapot van."

"Hij was bij ons in de kleedkamer, we hebben een fantastische dag voor hem verzorgd. Ik moest weglopen, ik kon het niet aanzien", vervolgt Petrovic, die uiteindelijk een glimlach op zijn gezicht krijgt als het gaat over de zege in Rotterdam. ADO boekte zijn derde opeenvolgende competitiezege en is daardoor koploper van de Eredivisie.

"Trots op de jongens, trots op de hele club. Geweldig gedaan, wéér drie punten. Natuurlijk waren we bij vlagen minder dan Excelsior. Het was een gelijkwaardige wedstrijd, zou ik zeggen. Dankzij onze spirit hebben we uiteindelijk de zege over de streep getrokken."

Lees ook: ADO Den Haag koploper na derde zege op rij: Excelsior geklopt in Rotterdam