Update: 'Akkoord tussen PSV en Go Ahead: middenvelder voor één jaar verhuurd'

Update: 'Akkoord tussen PSV en Go Ahead: middenvelder voor één jaar verhuurd'

20-08-2016 12:20
14

PSV is de laatste dagen druk bezig met het versterken van de selectie, maar er staat de club ook nog een aantal uitgaande transfers te wachten. Volgens het Eindhovens Dagblad staan er drie spelers op het punt om te vertrekken.

Marcel Ritzmaier wordt opnieuw verhuurd en vertrekt waarschijnlijk naar een andere club in de Eredivisie. Volgens de krant neemt de middenvelder daar dit weekeinde vermoedelijk een besluit over. Ook Florian Jozefzoon staat op de nominatie om te vertrekken: de vleugelspeler twijfelt nog over het tekenen van een contract bij een Duitse club.

Wedden

Meer odds

Adam Maher is de derde PSV'er die op weg is naar de uitgang in het Philips Stadion. Zijn zaakwaarnemer Sigi Lens zit dit weekend met buitenlandse partijen om de tafel, meldt het ED. Maher is door de aanstaande komst van Siem de Jong overbodig geworden bij PSV. Technisch manager Marcel Brands wil met zes goede middenvelders het seizoen in. Met Andrés Guardadio, Ramon Lundqvist, Bart Ramselaar, Davy Pröpper, Siem de Jong en Jorrti Hendrix heeft PSV zijn middenveld rond.

Update 12.20: PSV gaat Ritzmaier verhuren aan Go Ahead Eagles. Het Eindhovens Dagblad weet dat zaterdagochtend te melden. Zondag wordt de Oostenrijkse linkspoot gepresenteerd door de formatie uit Deventer. Bij PSV zat Ritzmaier op een dood spoor. In Eindhoven heeft de 23-jarige middenvelder nog een contract tot de zomer van 2018.