Grijnzende Beugelsdijk: 'We gaan wel wat Duitser spelen door al die Duitsers'

Grijnzende Beugelsdijk: 'We gaan wel wat Duitser spelen door al die Duitsers'

20-08-2016 13:27
1

Wat een luxe voor ADO Den Haag: na drie gespeelde duels en net zo veel zeges in de Eredivisie staat de formatie van trainer Zeljko Petrovic soeverein bovenaan. Van een Leicester City-scenario willen de coach en cultheld Tommie Beugelsdijk echter niets weten. 

"Dit verwacht niemand natuurlijk", aldus Beugelsdijk - vrijdagavond matchwinner tegen Excelsior (2-1 winst) - in gesprek met Omroep West. "We verdedigen als een team en soms heb je ook geluk nodig en dat hebben we nu ook, maar het Leicester-scenario gaat niet gebeuren. We gaan ook straks wel heus weer wedstrijden verliezen". 

Ook Petrovic tempert de verwachtingen. "Wij moeten gewoon normaal en bescheiden blijven. Wij zijn ADO en wij moeten gewoon normaal doen en hard werken en soms wordt hard werken ook beloond."

Beugelsdijk denkt dat de diverse Duitsers in de ADO-selectie een positieve invloed hebben op het spel van de residentieclub. "Misschien gaan we wel wat Duitser spelen door al die Duitsers nu in de selectie. Die Duitsers hebben echt een winnaarsmentaliteit en daar kan ik wel van genieten", lacht de stopper.