De Boer bevestigt belangstelling in tweetal: Dat zijn interessante spelers

De Boer bevestigt belangstelling in tweetal: "Dat zijn interessante spelers"

20-08-2016 16:57
2

Internazionale-trainer Frank de Boer heeft de interesse in Moussa Sissoko en Joao Mario bevestigd. De komst van laatstgenoemde is heel dichtbij, daar hij bij zijn club Sporting Lissabon al buiten de wedstrijdselectie is gelaten.

Op een persconferentie bevestigde De Boer dat hij Mario aan zijn selectie wil toevoegen. Inter gaat waarschijnlijk Marcelo Brozovic verkopen als de Portugees komt, maar De Boer hoopt dat hij beide spelers ter beschikking krijgt. "Brozovic en Joao Mario zijn beide fantastische spelers en het zou geweldig zijn om ze allebei te hebben", aldus De Boer. "We zullen moeten wachten wat er de komende dagen rond Joao Mario gaat gebeuren."

"We hebben een sterk team nodig en het klopt misschien wel dat ons middenveld nog niet helemaal compleet is", vervolgt de oud-coach van Ajax. "We zullen de ontwikkelingen op de transfermarkt scherp in de gaten houden. Joao Mario en Sissoko zijn interessante spelers." Sissoko staat nog altijd onder contract bij Newcastle United, dat in het Championship uitkomt.