Update: Korte, krachtige reactie Fraser op Ajax-verhaal: Een dikke nee

Update: Korte, krachtige reactie Fraser op Ajax-verhaal: "Een dikke nee"

20-08-2016 23:51
14

Het Algemeen Dagblad opperde vrijdag de naam van Eloy Room als mogelijke opvolger van Ajax-keeper Jasper Cillessen, die zoals inmiddels bekend onderweg is naar FC Barcelona. Vitesse-trainer Henk Fraser is op dit moment echter niet bang dat Room naar Amsterdam verkast. 

Voor aanvang van Roda JC-Vitesse werd Fraser geconfronteerd met de mogelijke belangstelling van Ajax voor zijn goalie. "Ik heb Room twee dagen geleden omhelsd, dus hij gaat niet weg", grijnst de coach van de formatie uit Arnhem voor de camera van FOX Sports. "Dat hebben we min of meer afgesproken."

"Het blijft voetbal. Je weet zelf hoe dat in elkaar zit", vervolgt Fraser, nu iets serieuzer. "Maar goed, daarmee zeg ik nog steeds niks. Ik heb het gevoel dat-ie bij ons blijft. Daar ga ik ook gewoon echt van uit. Naar mijn weten speelt er nu ook niets." Zaterdag werd bekend dat Ajax Tim Krul (Newcastle United) op het oog heeft als opvolger van Cillessen. 

Update 23.51: Na afloop van Roda JC - Vitesse (0-1) wilde Fraser nogmaals kort reageren op de geruchten rond Ajax en Room. Of de goalie wellicht de overstap gaat maken naar Amsterdam? "Een dikke nee", aldus de korte, maar krachtige respons van de Vitesse-trainer. De 27-jarige Room is al drie seizoenen eerste doelman in Arnhem.