Room krijgt 'compliment': 'Ik ben ambitieus, ik wil ook een stap hogerop maken'

Room krijgt 'compliment': 'Ik ben ambitieus, ik wil ook een stap hogerop maken'

20-08-2016 21:19
2

Eloy Room vindt het mooi dat hij als mogelijke opvolger van Jasper Cillessen bij Ajax wordt genoemd. Volgens de Vitesse-doelman hebben de Amsterdammers echter nog geen contact opgenomen met hem of zijn zaakwaarnemer.

"Het is toch een soort van compliment dat mijn naam valt", zegt Room desgevraagd voor de camera van FOX Sports, nadat hij met Vitesse met 1-0 had gewonnen van Roda JC. "Ik ben ambitieus. Ik wil ook een stap hogerop maken, maar op dit moment sta ik bij Vitesse onder contract. Ik heb nog niets gehoord. Ik ben gewoon bezig met Vitesse. Wanneer er iets is, hoor ik het vanzelf wel."

Hoewel Room wordt genoemd bij Ajax, lijkt Tim Krul de belangrijkste kandidaat om Cillessen op te volgen. "Ik heb nog een contract tot 2018, meer weet ik niet eigenlijk", stelt de goalie van de Arnhemmers dan ook. "Het geeft gewoon een goed gevoel, maar meer heb ik er niet aan op dit moment. Ik heb mijn volledige focus hier. Ik probeer mijn koppie er bij te houden."

Dat Room open staat voor een overgang naar Ajax, mag geen geheim zijn. "Er gebeuren altijd gekke dingen aan het einde van de transferperiode, maar we zullen het zien. Het is moeilijk te voorspellen."