Ajax kan toeslaan na berichten uit Newcastle: 'We zullen daar naar luisteren'

Ajax kan toeslaan na berichten uit Newcastle: 'We zullen daar naar luisteren'

21-08-2016 11:08
49

Goed nieuws voor Ajax: Newcastle United lijkt bereid om mee te werken aan de verkoop van Tim Krul. De 28-jarige goalie wordt door diverse media genoemd als opvolger van Jasper Cillessen. Ajax zou zelfs al in onderhandeling zijn met Newcastle over een transfer. 

Rafa Benitez, manager van The Magpies, werd zaterdag gevraagd naar de situatie van de Nederlandse goalie. "Als er geïnteresseerde clubs zijn, dan zullen we daar naar luisteren", tekent The Daily Mail op uit de mond van de Spaanse coach. 

"Tim heeft nog een éénjarig contract. Hij is momenteel op de terugweg van een blessure. Hij traint hard om weer op het juiste niveau te komen, maar we hebben op dit moment vijf keepers. We hebben Sels, we hebben Darlow en we hebben Woodman. We kunnen niet het hele seizoen doorgaan met vijf keepers. We moeten kijken of we tijdens deze transferperiode een oplossing kunnen vinden", aldus Benitez. 

Cillessen gaat waarschijnlijk zondag of maandag zijn transfer naar Barcelona afronden. Volgens De Telegraaf kunnen de salariseisen van Krul mogelijk een probleem vormen bij een eventuele transfer naar Ajax. 

Lees ook: 'Ajax al in gesprek met Engelsen over gedroomde Cillessen-opvolger'