'Newcastle geeft gas voor Eredivisie-spits: Benitez pleegt persoonlijk belletje'

'Newcastle geeft gas voor Eredivisie-spits: Benitez pleegt persoonlijk belletje'

21-08-2016 12:22
13

Newcastle United is zéér geïnteresseerd in Sébastien Haller. Volgens FOX Sports heeft Rafa Benitez, manager van de Engelse grootmacht, deze week zelfs persoonlijk met de FC Utrecht-spits gebeld om hem te overtuigen van een transfer naar The Magpies. 

Het gedegradeerde Newcastle is zeker niet de enige club die in de markt is voor de 22-jarige Fransman. Ook AS Monaco, Everton en Sporting Portugal zijn de afgelopen weken gelinkt aan Haller. De speler zelf zou graag op het hoogste niveau willen blijven voetballen. Daarom is het nog maar de vraag of Newcastle een serieuze optie is voor de goalgetter, die in de afgelopen anderhalf jaar dertig competitiegoals maakte voor Utrecht. 

Wedden

Meer odds

Utrecht-directeur Wilco van Schaik erkende onlangs nog dat de eredivisionist niet dwars gaat liggen wanneer een geïnteresseerde club het gewenste transferbedrag op tafel legt voor Haller. Utrecht vraagt naar verluidt zo'n acht á negen miljoen euro voor de spits. Utrecht verkocht deze zomer ook al basiskrachten Timo Letschert en Bart Ramselaar.