PSV wil meewerken aan transfer routinier: 'Niet dat ik weg moet'

PSV wil meewerken aan transfer routinier: 'Niet dat ik weg moet'

21-08-2016 13:24
25

Simon Poulsen lijkt PSV definitief te gaan verlaten. De vleugelverdediger leek eerder al in te spelen op een transfer en PSV heeft nu duidelijk gemaakt mee te willen werken aan een vertrek van de Deen. Dit meldt Voetbal International zondagmiddag.

"Ik wil gewoon graag spelen. Maar het is niet dat ik weg moet", aldus Poulsen (31) tegenover het eerdergenoemde medium. De Deen baalt van zijn geringe aantal speelminuten, maar geeft nog altijd 'honderd procent'. "Dat is het leven."

Poulsen belandde in de zomer van 2015 bij PSV. Na periodes bij onder meer FC Midtjylland, AZ, Sampdoria en weer AZ werd Poulsen naar Eindhoven gehaald. De linksback wist echter, mede door blessureleed, nooit vaste waarde Jetro Willems uit het basiselftal te spelen.

Nu lijkt de 31-voudig Deens international wel klaar met de reserverol en wil hij verder kijken. Tegenover het Eindhovens Dagblad laat de mandekker doorschemeren uit te kijken naar een transfer naar een club buiten Nederland. "Ik wil voetballen. Lukt het niet, dan zal ik er hier alles aan doen."