Arsenal verhuurt aanvaller opnieuw; geen transfer voor Dost en Castaignos

Arsenal verhuurt aanvaller opnieuw; geen transfer voor Dost en Castaignos

21-08-2016 14:11
1

Bas Dost en Luc Castaignos kunnen een mogelijke transfer naar Sporting Portugal op hun buik schrijven. Joel Campbell is de nieuwe spits van de topclub uit Lissabon.

Sporting maakt de transfer zondagmiddag wereldkundig via de officiële kanalen. Campbell wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Arsenal, waar de Costaricaan geen uitzicht had op speelminuten. Sporting en Arsenal melden niets over een optie tot koop.

Door de komst van Campbell vertrekken Castaignos en Dost deze zomer in elk geval niet naar Portugal. De spitsen van respectievelijk Eintracht Frankfurt en VfL Wolfsburg stonden naar verluidt in de concrete belangstelling van de club, die echter niet zou kunnen voldoen aan de gevraagde transfersommen.

Voor Campbell is het de vijfde keer dat hij door Arsenal wordt uitgeleend. De 24-jarige aanvaller, die sinds 2011 onder contract staat in Noord-Londen, speelde eerder voor Lorient, Real Betis, Olympiakos en Villarreal. Vorig seizoen kwam hij sporadisch aan spelen toe bij Arsenal.