Eerste 'toptransfer' voor De Boer: doelpuntenmachine blijft bij Internazionale

Eerste 'toptransfer' voor De Boer: doelpuntenmachine blijft bij Internazionale

21-08-2016 14:26
5

Uitstekend nieuws voor Frank de Boer: Mauro Icardi blijft bij Internazionale. De spits werd de afgelopen tijd in verband gebracht met een toptransfer, maar maakt zondag een einde aan alle onzekerheid.

Via Twitter bevestigt Icardi dat hij voorlopig goed zit bij Inter. Sterker nog, de aanvaller tekende een nieuwe contract en ligt nu tot medio 2021 vast bij de Italiaanse topclub. Arsenal, Chelsea en Napoli waren de clubs die de afgelopen tijd in één adem werden genoemd met Icardi. Napoli zou zelfs zestig miljoen euro over hebben gehad voor de Argentijn, die echter anders besloot.

De eerste 'toptransfer' van De Boer is zodoende een feit. Met Icardi heeft Inter een garantie voor doelpunten in huis. De Boer liet zich eerder al lovend uit over de Italiaans international. "Mauro is pas 23 jaar, maar hij heeft veel talent. Hij weet dat hij hard moet werken voor het team, dat is de juiste mindset. Lionel Messi laat dat ook nooit achterwege. Je mag nooit denken dat je de top al hebt bereikt'', zei De Boer onlangs tegenover La Gazzetta dello Sport.