Haller: 'Het is irritant, hoor. Dan had ik nu al bij FC Barcelona gezeten'

Haller: 'Het is irritant, hoor. Dan had ik nu al bij FC Barcelona gezeten'

21-08-2016 17:12
5

Sebastien Haller kijkt uit naar 1 september, als de zomerse transferperiode voorbij is. De spits van FC Utrecht wordt moe van alle vragen over zijn sportieve toekomst.

Haller wordt al maanden gelinkt aan een vertrek bij Utrecht, zo ook dit weekend. Newcastle United zou concreet zijn. "Het is een beetje irritant hoor. Ik concentreer mij op de wedstrijden met Utrecht en op mijn eigen taken. Ik voel me echt goed en wil het team helpen, zoals ik vorig seizoen heb gedaan", reageert de 22-jarige Fransman in gesprek met FOX Sports.

"Of Rafa Benitez (manager van Newcastle, red.) gebeld heeft? Haha, nee. Dat gaat rond op Twitter en Instagram, hè? Dat maakt het wel lastig. Als je alles gelooft had ik nu al bij FC Barcelona gezeten."

Haller sluit geen enkele club uit, maar lijkt verder nergens mee bezig. "Natuurlijk, iedereen wil in de hoogste competities spelen. Maar ik heb hier nooit wat over gezegd. Ik wil iets vinden dat perfect pas bij mijn kwaliteiten en waar ik mezelf ook kan verbeteren. Maar ik voel me goed bij Utrecht. Ik hoef niet te vertrekken."