'Leicester City en PSV strijden om krabbel van Belgische middenvelder'

'Leicester City en PSV strijden om krabbel van Belgische middenvelder'

22-08-2016 07:25
18

PSV is nog lang niet klaar op de transfermarkt. De Eindhovenaren hebben volgens Het Laatste Nieuws interesse in Thibaud Verlinden van Stoke City. De Belgische speler, die voornamelijk op de flanken speelt, staat echter ook op de radar van Leicester City.

Het lijkt een moeilijk verhaal te worden voor PSV en Leicester om Verlinden over te nemen van Stoke. Het Laatste Nieuws laat namelijk weten dat Stoke nu al zeven miljoen euro wil vangen voor de pas zeventienjarige Verlinden. Er werd niet gesproken over een eventuele huurperiode, maar in de krant wordt gemeld dat PSV voorlopig niet het risico wil nemen om het torenhoge bedrag neer te tellen voor Verlinden.

Wedden

Meer odds

Ook Leicester City aarzelt om zo'n hoge som te betalen voor de jongeling. Verlinden ruilde Standard Luik een jaar geleden in voor Stoke City, maar dat gebeurde pas na een lange soap. Standard wilde een opleidingsvergoeding van 300.000 euro en probeerde alles om de transfer ongeldig te laten verklaren. Uiteindelijk keurde de FIFA de transfer toch goed. Standard kreeg amper 40.000 euro voor Verlinden.