ADO-aanwinst: 'De trainer nam tijd om met mij te zitten, dat heeft mij overtuigd'

ADO-aanwinst: 'De trainer nam tijd om met mij te zitten, dat heeft mij overtuigd'

22-08-2016 13:15
12

Het geduld van Sheraldo Becker werd de afgelopen weken danig op de proef gesteld. De 21-jarige vleugelaanvaller rondde na veel getouwtrek tussen Ajax en ADO Den Haag zondag dan eindelijk zijn overgang naar de Hofstad af.

"Het heeft lang geduurd, maar ik ben er eindelijk", zegt Becker voor de camera van ADO TV. "Ik wilde graag een stap maken. Ik ken een aantal jongens hier en ik heb een aantal gesprekken met de trainer (Zeljko Petrovic, red.) gehad. Hij gaf me een goed gevoel. De trainer heeft de tijd genomen om met mij te zitten en te bellen. Dat heeft mij overtuigd."

Becker hield vertrouwen dat de transfer rond zou komen. Een plan B had de voormalig huurling van PEC Zwolle niet. "Als je op tv kijkt zie je je naam wel vaker voorbij flitsen dan normaal, maar ik deed mijn ding bij Ajax en wachtte tot alles rond zou komen. Of ADO of ik was bij Ajax gebleven denk ik", geeft hij te kennen.

Becker sluit aan bij een ploeg in vorm. ADO is momenteel gedeeld koploper van de Eredivisie. "Ze spelen goed en negen punten is toch mooi. Ik ben direct inzetbaar, ben topfit. Ik heb zin om weer te voetballen en wil zo snel mogelijk aansluiten."