Robben maakt afspraak met Bayern: Of dat over twee, drie of vier weken is

Robben maakt afspraak met Bayern: "Of dat over twee, drie of vier weken is"

22-08-2016 19:45
4

Arjen Robben wil zich niet vastpinnen aan een datum voor zijn rentree bij Bayern München en het Nederlands elftal. De aanvaller raakte vroeg in de voorbereiding geblesseerd en traint sinds een week weer mee bij de Duitse club.

Op de vraag wanneer hij weer kan spelen wil Robben echter geen antwoord geven. "We hebben afgesproken dat we geen datum vastleggen voor mijn terugkeer. Het gaat erom dat ik weer fit word en ook fit blijf. Of het over twee, drie of vier weken zal zijn: het moet niet alleen goed zijn, maar perfect. Ik ben op de goede weg. Ik ben nu aan het rennen. Alles loopt volgens plan", aldus Robben in gesprek met Kicker.

Tijdens de eerste Bundesliga-wedstrijd tegen Werder Bremen is de Oranje-aanvaller er hoogstwaarschijnlijk nog niet bij. Robben hoopt op een vliegende start voor Bayern. "We moeten aan een reeks beginnen en geen punten verliezen, terwijl we onze fysiek en onze vorm verbeteren", aldus Robben, die vanwege zijn revalidatie niet is opgeroepen voor de interlandweek met Oranje begin september.