Dit was de ochtend: AZ-spelmaker staat voor transfer, Bosz onder grote druk

Dit was de ochtend: AZ-spelmaker staat voor transfer, Bosz onder grote druk

23-08-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Ajax mag Cillessen opstellen van Barcelona'
Jasper Cillessen mag woensdagavond in actie komen voor Ajax, ondanks zijn aanstaande transfer.  Ajax mag de doelman opstellen tijdens de Champions League-wedstrijd tegen FK Rostov, want FC Barcelona heeft de Amsterdammers toestemming gegeven. (El Mundo Deportivo)

'Krul ziet Ajax wel zitten'
Het is voor Tim Krul afwachten wat de besprekingen tussen Ajax en zijn werkgever Newcastle United opleveren. Binnen een paar dagen kan er een akkoord op tafel liggen. De doelman heeft zelf ook oren naar Ajax. (De Telegraaf)

De Boer krijgt flinke kritiek te verduren
De start van Frank de Boer bij Internazionale is allerminst vliegend te noemen. Na de 2-0 nederlaag slaan de Italiaanse kranten dinsdag alarm over de selectie en speelwijze van Internazionale.

'Bosz en Ajax onder grote druk'
De grote vraag is of trainer Peter Bosz, wiens hoofd nu al op het hakblok ligt, na de zeperd tegen Willem II (1-2 nederlaag) gaat vasthouden aan zijn visie of het roer omgooit voor het belangrijke duel met FK Rostov. Bosz heeft weinig tijd, dus de kans op ontploffingsgevaar is groot als Ajax wordt uitgeschakeld. (De Telegraaf)

'Miljoenenbedrag voor AZ-spelmaker'
RSC Anderlecht aast op Markus Henriksen van AZ en wil de aanvallende middenvelder graag vastleggen. AZ kan een aantal miljoen euro bijschrijven als het daadwerkelijk tot een transfer van de Noor komt. (De Telegraaf)