Ramselaar gaat alleen wonen: 'Naar mijn moeder rijden om de was te laten doen'

Ramselaar gaat alleen wonen: 'Naar mijn moeder rijden om de was te laten doen'

23-08-2016 14:49
22

Bart Ramselaar heeft weinig aanpassingsproblemen in zijn eerste dagen als PSV'er. De middenvelder, die deze zomer overkwam van FC Utrecht, gaat in Eindhoven voor het eerst op zichzelf wonen.

De overstap van Utrecht naar PSV mag een 'bliksemtransfer' genoemd worden. "Het ging de afgelopen week heel snel", begint Ramselaar tegen RTV Utrecht. "Woensdag stond ik op de training van FC Utrecht, donderdag trainde ik hier mee en tekende ik een contract. Dat was heel apart, maar ik ben blij dat ik hier nu een paar dagen ben. Het went al."

Ramselaar heeft bij PSV al gesprekken gevoerd, onder meer met trainer Phillip Cocu. "Hij heeft vertrouwen in mij. Dat er kansen gaan komen dat is zeker, maar ik moet ook gewoon goed trainen. De kansen die ik krijg moet ik pakken", weet de geboren Amersfoorter.

In Eindhoven gaat Ramselaar op zichzelf wonen, terwijl hij in Utrecht nog bij zijn ouders woonde. "Ik rijd nu nog naar Amersfoort of ik slaap in een hotel. Eindhoven is een mooie stad, ik hoor er goede verhalen over." Of het lastig is dat Ramselaar nu alles zelf moet doen? "Ik moet volwassen worden, het is alleen maar goed dat ik uit huis ga. In het weekend kan ik nog steeds naar huis om mijn moeder de was te laten doen", grapt hij.