'PSV en Manchester City aan de onderhandelingstafel: mogelijk snel akkoord'

'PSV en Manchester City aan de onderhandelingstafel: mogelijk snel akkoord'

23-08-2016 19:28
25

De transfer van Oleksandr Zinchenko naar PSV zou weleens in een stroomversnelling kunnen raken. Oekraïnse media melden dat de middenvelder van Manchester City verhuurd gaat worden aan de Eindhovenaren. Bij PSV noemen ze het bericht 'voorbarig'.

'Wij vinden hem interessant', laat de Nederlandse kampioen enkel los tegenover Voetbal International. Zinchenko stond eerder deze zomer op een zogeheten talentenlijstje van PSV, maar het negentienjarige talent koos na het EK voor Manchester City. PSV hoopt de middenvelder, die ook als linksbuiten uit de voeten kan, nu tijdelijk over te kunnen nemen van de Engelsen.

Dat Zinchenko als linksbuiten uit de voeten kan is volgens VI een belangrijke reden voor PSV om interesse te tonen. Onlangs kondigden de Eindhovenaren al de komst van Siem de Jong en Bart Ramselaar aan, waardoor het middenveld van Phillip Cocu dubbel bezet is. PSV is echter nog wel op zoek naar een versterking voor in de aanvalslinie, mede doordat Florian Jozefzoon mogelijk nog vertrekt.