Flinke domper voor Strootman: We zijn allemaal boos en teleurgesteld

Flinke domper voor Strootman: "We zijn allemaal boos en teleurgesteld"

23-08-2016 23:44
32

Kevin Strootman heeft teleurgesteld gereageerd op het mislopen van de Champions League-poulefase. Het negental van AS Roma was dinsdagavond in eigen huis kansloos tegen FC Porto (0-3).

Roma had zich een week eerder dankzij een gelijkspel (1-1) in Portugal juist zo’n goede uitgangspositie verschaft. "We begonnen niet goed aan de wedstrijd", laat Strootman weten aan Mediaset Premium. "We deden niet de goede dingen. Porto creëerde niet veel kansen, maar scoorde wel."

De vroege openingstreffer van de Portugezen was het begin van het einde. Daarna pakten Daniele De Rossi en Emerson een rode kaart. "We hebben alles geprobeerd, maar na de 2-0 was alles over."

Ook dit seizoen zal Strootman niet zijn opwachting maken in de Champions League. "Het is moeilijk", reageert hij. "We zijn allemaal boos en teleurgesteld. Onze blik moet gauw weer op de competitie. De komende dagen zullen vervelend zijn, maar we moeten hard blijven werken en moeten mensen niet de schuld geven want iedereen heeft fouten gemaakt."