In het kort: Stam ontsnapt in League Cup, Chicharito onder het mes

In het kort: Stam ontsnapt in League Cup, Chicharito onder het mes

23-08-2016 23:58
2

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Stam ontsnapt met Reading
Het Reading van Jaap Stam heeft zich dinsdagavond ternauwernood geplaatst voor de volgende ronde van de League Cup. In eigen huis tegen Milton Keynes Dons, dat een niveau lager speelt, moesten er strafschoppen aan te pas komen. Na verlenging stond het 2-2. Voor Premier League-club West Bromwich Albion liep het slechter af. Northampton, dat speelt op het derde niveau van Engeland, was na strafschoppen te sterk. Klik hier voor de uitslagen van de wedstrijden die eerder klaar waren.

Chicharito mist competitiestart
Bayer Leverkusen kan zaterdag bij de competitiestart niet beschikken over Javier Hernandez. Chicharito moest onder het mes, omdat hij door een val van de trap een fractuur heeft in het middenhandsbeentje van zijn rechterhand. De Mexicaanse doelpuntenmaker is succesvol geopereerd, meldt Bayer. Hij staat zeker twee weken buitenspel.