Rostov-coach over gelijkspel: 'Misschien verloren we daardoor wel het initiatief'

Rostov-coach over gelijkspel: 'Misschien verloren we daardoor wel het initiatief'

24-08-2016 09:26
8

FK Rostov hoopt zich woensdagavond ten koste van Ajax voor het eerst in de historie te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Volgens trainer Dmitri Kirichenko moet de Russische vice-kampioen dan wel beter de zenuwen in bedwang houden.

"Daar hadden we toch wel een beetje last van", zei Kirichenko op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. "Misschien verloren we daardoor wel het initiatief, want ik vond dat we goed begonnen in de Arena. Sowieso zijn er punten waarop we progressie kunnen boeken." Rostov kwam in Amsterdam op voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met 1-1.

Wedden

Meer odds

Volgens Kirichenko zijn de kansen gelijk in de return in Rostov aan de Don. "Voorafgaand aan dit tweeluik gaf ik ons vijftig procent kans om door te gaan. Ik zie dat nog steeds zo. Hopelijk kunnen we Ajax verrassen."

Kirichenko zal opnieuw uitvoerig overleggen met Kuban Berdyev, de succestrainer die officieel is vertrokken bij FK Rostov. "Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd, we werken hetzelfde als voorheen."