Belangrijke fan helpt FC Twente aan Ünal: Die jongen was doodongelukkig

Belangrijke fan helpt FC Twente aan Ünal: "Die jongen was doodongelukkig"

24-08-2016 17:33
4

Enes Ünal was afgelopen weekend met een loepzuivere hattrick de grote man bij FC Twente in het gewonnen uitduel met FC Groningen (3-4). De komst van Ünal is grotendeels de verdienste van Ufuk Ermis, de voorzitter van de Vriendenkring van de Tukkers.

Ermis had al voor de komst van Ünal dagelijks contact met de speler. "Het klopt wel dat ik het eerste contact met Ünal heb gelegd, en dat was op trainingskamp met FC Twente in Spanje", blikt hij in gesprek met Twentefans.nl terug op begin dit kalenderjaar. "Ik ben toen met hem in contact gekomen en heb met hem gesproken."

Wedden

Meer odds

"Enes vertelde me dat hij zeer onder de indruk was van FC Twente en met name haar supporters. Je kon aan alles merken dat die jongen doodongelukkig was bij Genk. Als Turkse Tukker vroeg ik 'm of hij niet bij FC Twente wilde voetballen."

Ünal belandde in de winterstop bij NAC Breda, omdat de leiding van Twente heel andere zaken aan het hoofd had. In de zomer kwam het er alsnog van. Ermis: "Ik denk dat wanneer hij hier de goede begeleiding krijgt en hij zich hier thuis voelt wij dit jaar gaan genieten van hem."