'Grote schoonmaak bij Go Ahead Eagles: vijf spelers kunnen koffers pakken'

'Grote schoonmaak bij Go Ahead Eagles: vijf spelers kunnen koffers pakken'

24-08-2016 20:07

Jerry van Ewijk, Elvio van Overbeek, Mohamed Hamdaoui, Teije ten Den (foto) en Orhan Dzepar hebben van Go Ahead Eagles te horen gekregen dat zij voor het sluiten van de transfermarkt (1 september) naar een andere club mogen verkassen. De formatie uit Deventer is bereid om het vijftal te verhuren, meldt de Stentor woensdag. 

Sommige spelers mogen ook definitief vertrekken, weet het dagblad, al wordt niet vermeld om welke namen het gaat. De twintigjarige Dzepar is een bijzonder geval volgens de ochtendkracht. De middenvelder wordt door Go Ahead gezien als een héél groot talent, maar omdat Marcel Ritzmaier afgelopen week gehuurd werd van PSV, is de clubleiding bang dat Dzepar dit seizoen op de bank zal belanden. Daarom mag hij naar een ploeg verkassen die hem wél wekelijks speeltijd kan beloven. 

Wedden

Meer odds

De contracten van Van Ewijk (24), Van Overbeek (22), Hamdaoui (23) en Ten Den (23) lopen in de zomer van 2017 af. Drie van de vier spelers hebben een optie in hun contract die door Go Ahead gelicht kan worden. Zij liggen dan nóg een jaar vast in de Adelaarshorst. Alleen voor aanvaller Ten Den geldt dat niet.