ADO-sensatie op de bank: 'Mike Havenaar moet het wel heel slecht doen'

ADO-sensatie op de bank: 'Mike Havenaar moet het wel heel slecht doen'

24-08-2016 21:07
7

Dennis van der Heijden maakte afgelopen seizoen een onvergetelijke entree in het eerste elftal van ADO Den Haag. Op zijn debuut scoorde de tiener twee keer voor de residentieclub. Deze jaargang moet hij het vooralsnog doen met een reserverol. Voorlopig kan Van der Heijden daar mee leven. 

"Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik van de nieuwe trainer (Zeljko Petrovic, red.) kon verwachten. Maar na een gesprek merkte ik dat het klikt. Hij geeft aan dat ik geduld moet hebben", aldus de jeugdinternational in gesprek met Haag Media. "En laten we realistisch zijn: Mike Havenaar speel je niet zomaar uit de basis. Die moet het wel heel slecht doen om op de bank terecht te komen."

Van der Heijden richt zich sinds deze zomer volledig op voetbal. "Ik ben met school gestopt om me helemaal op het voetbal te richten. School kan ik over tien jaar nog steeds afmaken, maar deze kans komt misschien nooit meer. Ik wil slagen in het voetbal. Hoeveel tijd ik mezelf geef? Vijf of zes jaar, dan moet wel duidelijk zijn of ik het haal of niet. En lukt dat niet dan moet ik tegen die tijd andere keuzes gaan maken. Maar daaraan denk ik voorlopig nog niet…"