Update: FC Twente doet voor de derde keer zaken met City en bevestigt deal

Update: FC Twente doet voor de derde keer zaken met City en bevestigt deal

25-08-2016 15:15
44

FC Twente krijgt dit seizoen toch de beschikking over Bersant Celina. Volgens TC/Tubantia is de Kosovaarse middenvelder van Manchester City op weg naar Twente.

Momenteel worden de zaken met de Engelse club afgerond. Mogelijk dat Celina zich vrijdag al in Enschede meldt. De middenvelder wordt in dat geval voor een jaar gehuurd van Manchester City, dat eerder ook al Enes Ünal en Yaw Yeboah op huurbasis naar de Grolsch Veste stuurde.

Begin augustus leek Celina ook al op weg naar FC Twente, maar Sky Sports meldde vlak daarna dat de deal was geketst op de persoonlijke eisen van de speler uit Kosovo, waar FC Twente niet aan wilde voldoen. Celina mocht in de voorbereiding meetrainen met het eerste elftal van Pep Guardiola, maar is gedurende de rest van dit seizoen niet nodig. Daardoor kwam Celina op de verhuurlijst van de Engelse topclub terecht.

Update 15.15 uur: FC Twente heeft de komst van Bersant Celina al snel bevestigd. Op Twitter maakt de club bekend dat de speler voor één seizoen wordt gehuurd van Manchester City. Celina is de derde huurspeler van City bij FC Twente, na Enes Ünal en Yaw Yeboah.