Al maanden contact tussen Twente en nieuwste versterking: Direct enthousiast

Al maanden contact tussen Twente en nieuwste versterking: "Direct enthousiast"

25-08-2016 15:32
20

Bersant Celina reageert verheugd op zijn transfer naar FC Twente. Donderdag werd bekend dat de negentienjarige Manchester City-speler dit seizoen op huurbasis voor de Tukkers gaat spelen.

"Een paar maanden geleden is er voor het eerst contact geweest", zegt Celina op de website van zijn nieuwe werkgever. "Ik was direct enthousiast over een overstap naar FC Twente. Ik kijk er ontzettend naar uit om naar Nederland te komen en mijn teamgenoten, trainer en alle andere mensen van de club te ontmoeten."

Wedden

Meer odds

Celina weet al wel wat van de club. "FC Twente is een grote club in Nederland en ik hoop hier veel te spelen en doelpunten te maken. Ik zou mezelf beschrijven als aanvallende middenvelder die op meerdere posities kan spelen, bijvoorbeeld ook op de vleugel. Ik heb er ontzettend veel zin in", aldus het Kosovaarse talent, na Yaw Yeboah en Enes Ünal de derde Manchester City-huurling bij FC Twente dit seizoen.

Celina heeft zijn debuut voor de nationale ploeg van Kosovo al gemaakt en speelde vorig seizoen vier wedstrijden voor Manchester City. Sinds 2012 staat hij in Engeland onder contract, na de jeugdopleiding van het Noorse Strömsgodset IF te hebben doorlopen.