Update: Bouy-transfer is afgerond; Juventus staat optie tot koop toe

Update: Bouy-transfer is afgerond; Juventus staat optie tot koop toe

26-08-2016 13:59
4

De overstap van Ouasim Bouy naar Palermo is rond, meldt FOX Sports. De middenvelder wordt voor een jaar verhuurd aan de club uitkomend in de Serie A.

Bouy staat al sinds begin 2012 onder contract bij Juventus maar wordt telkens verhuurd door de club uit Turijn. Zijn eerste uitleenbeurt was aan Brescia en daarna volgden tijdelijke transfers naar Hamburger SV, Panathinaikos en vorig jaar naar PEC Zwolle.

In Zwolle speelde Bouy 26 keer mee in de Eredivisie en scoorde hij viermaal. Juventus heeft het contract van de middenvelder overigens nog met een jaar verlengd, tot medio 2018. Dit lijkt vooral te zijn gedaan om Bouy niet transfervrij te laten vertrekken na afloop van zijn huurverblijf bij Palermo. De Italiaanse club begon het seizoen met een 0-1 nederlaag tegen Sassuolo en speelt komend weekend tegen het Internazionale van trainer Frank de Boer.

Update 26-08, 13.59 uur: De transfer van Bouy naar Palermo is afgerond, zo laten de Italianen weten op de clubsite. Bouy komt op huurbasis over van Juventus. Palermo heeft een optie tot koop bedongen op de speler die vorig seizoen nog als huurling voor PEC Zwolle actief was.