Janmaat vol enthousiasme na transfer: Zijn veel factoren waar je naar kijkt

Janmaat vol enthousiasme na transfer: "Zijn veel factoren waar je naar kijkt"

25-08-2016 17:45
3

De transfer van Daryl Janmaat naar het Engelse Watford FC werd woensdag wereldkundig gemaakt. De verdediger is zijn nieuwe werkgever dankbaar dat hij zijn voetbalkunsten wederom mag laten zien op het hoogste niveau in Engeland.

"Bij het zoeken naar een nieuwe club zijn er veel factoren waar je naar kijkt", vertelt de enthousiaste Nederlander op de clubsite van Watford. "Maar uiteindelijk was de keuze voor Watford het beste voor mij. Elke speler wil vanzelfsprekend op het hoogste niveau spelen, en dat maakte de overstap naar deze club zo aantrekkelijk voor mij."

De rechtsback verlaat zijn oude werkgever Newcastle United met pijn in het hart, maar realiseert zich dat een transfer noodzakelijk was om zich als speler verder te ontwikkelen. Nu de transferperikelen voor Janmaat achter de rug zijn, is de focus alleen nog maar voorwaarts gericht bij de speler. "Ik heb veel vertrouwen in het team. De club wil zich blijven ontwikkelen op het hoogste niveau en ik voel me vereerd om daar onderdeel van uit te mogen maken", besluit Janmaat.