Loodzware CL-loting PSV: Bayern München, Atlético en Ajax-opponent Rostov

Loodzware CL-loting PSV: Bayern München, Atlético en Ajax-opponent Rostov

25-08-2016 18:53
58

PSV weet welke drie ploegen het treft in de groepsfase van de Champions League. De landskampioen neemt het de komende maanden op tegen Bayern München, Atlético Madrid en FK Rostov. Op 13 of 14 september speelt de formatie van trainer Phillip Cocu z'n eerste duel in het miljoenenbal. 

Afgelopen seizoen werd PSV door Atlético Madrid uit de Champions League geknikkerd. In de achtste finale eindigde de clash met de formatie van trainer Diego Simeone twee keer in 0-0. Uiteindelijk waren de Spanjaarden na penalty's net iets beter. Atlético reikte uiteindelijk tot de finale, waarin het met 2-1 verloor van Real Madrid.

Wedden

Meer odds

Bij Bayern München vond deze zomer een wisseling van de wacht plaats. Pep Guardiola verkaste naar Manchester City, Carlo Ancelotti volgde hem op in Beieren. De afgelopen vier seizoenen werd Der Rekordmeister kampioen van de Bundesliga. Deze zomer versterkte de club zich met onder meer Renato Sanches (Benfica) en Mats Hummels (Borussia Dortmund). Het treffen is speciaal voor Arjen Robben, die natuurlijk een verleden heeft in Eindhoven. 

Dan Rostov. De nummer twee van Rusland van het afgelopen seizoen schakelde woensdagavond uitgerekend Ajax uit in de play-offs van de Champions League. Na de 1-1 in Amsterdam ging de formatie van trainer Peter Bosz deze week kansloos ten onder tijdens de return: 4-1.