Franse trainer moet niks weten van komst Balotelli: 'Jaren niet meer op tv gezien'

Franse trainer moet niks weten van komst Balotelli: 'Jaren niet meer op tv gezien'

25-08-2016 18:47
3

Mario Balotelli is deze transferperiode aan talloze clubs gelinkt, zo ook aan het Franse OSC Nice. Lucien Favre, de coach van de Ligue 1-club, heeft echter weinig trek in een eventuele komst van de overbodige Liverpool-spits.

"Hij heeft al weet-ik-veel-hoe-lang niet meer gespeeld", vertelt Favre in gesprek met L'Equipe. De coach lijkt sowieso niet echt een hoge dunk te hebben van het Italiaanse enfant terrible. "Als hij iemand was die goed met zijn teamgenoten overweg kan en een goed voorbeeld is voor jonge spelers, zou zijn komst geen probleem zijn geweest. In Balotelli's geval is dat helaas niet zo. En bovendien heb ik hem al jaren niet meer actief gezien op de televisie."

Zodoende duurt de zoektocht voor de Italiaan naar een nieuwe werkgever nog voort. Zaakwaarnemer Mino Raiola is op zoek naar een nieuwe club voor zijn cliënt, maar weinig clubs lijken voorlopig met de aanvaller in zee te willen gaan. Op dit moment is het Zwitserse FC Sion het meest concreet voor Balotelli. De club bevestigde woensdag al dat het in gesprek is met de spitsHet zou gaan om een tijdelijke overgang van één jaar.