Brands zet hoog in: 'Het liefst in de Champions League, anders Europa League'

Brands zet hoog in: 'Het liefst in de Champions League, anders Europa League'

25-08-2016 19:53
23

Ook Marcel Brands weet dat PSV het bijzonder lastig gaat krijgen in de Champions League, maar de technisch manager van de Eindhovenaren zet opnieuw in op overwintering in Europa. PSV werd donderdagavond gekoppeld aan Bayern München, Atlético Madrid en FK Rostov. 

"Dit was een van de poules met twee ijzersterke ploegen, net als die met Barcelona en Manchester City", reageert Brands tegenover Voetbal International. "Maar als je vooraf de eerste twee potten ziet, dan weet je al dat het moeilijk gaat worden. Dit worden bijzondere wedstrijden en voor ons team is dit een prachtige uitdaging. De supporters krijgen weer drie schitterende thuisduels te zien."

Het doel is, ondanks de op papier zware loting, hetzelfde als vorig jaar. "Onze doelstelling blijft overwinteren. Het liefst in de Champions League of anders in de Europa League", aldus Brands, die ook de duels tussen Ajax en Rostov bekeken heeft. "Het speelt mee dat zij een Nederlandse club hebben uitgeschakeld. Dat is een extra motivatie voor ons om het vaandel van PSV en het Nederlandse voetbal hoog te houden."