Guardado ziet aantrekkelijke situatie: 'Niemand kan ons die lol afnemen'

Guardado ziet aantrekkelijke situatie: 'Niemand kan ons die lol afnemen'

26-08-2016 09:46
5

In gesprek met de NOS heeft Andrés Guardado gereageerd op de Champions League-loting van PSV. De Eindhovenaren mogen het in de groepsfase opnemen tegen Bayern München, Atlético Madrid en FK Rostov. 

"Het wordt heel moeilijk, maar wel hartstikke leuk", aldus de Mexicaan. "Als je speelt tegen grote clubs als Bayern München en Atlético Madrid, gezien alles wat er vorig jaar gebeurde, wordt het een mooie Champions League. Daar gaat het om: spelen tegen de beste teams van Europa. Dat is het aantrekkelijke voor alle teams. Vooral als je naar onze groep kijkt, zal het een hele zware kluif worden. Maar niemand kan ons de lol van een goede groepsfase afnemen."

Guardado is positief gestemd en dicht PSV, ondanks de loodzware loting, kansen toe om te overwinteren in de Champions League. "Misschien halen we de volgende ronde wel. Niets is onmogelijk. We hebben vorig jaar laten zien dat wij een sterk team hebben en het tegen iedereen kunnen opnemen. Uiteindelijk is het zo dat we weinig te verliezen hebben en veel te winnen."