Onthulling over eerdere Zlatan-interesse: Dat zijn hele lastige deals

Onthulling over eerdere Zlatan-interesse: "Dat zijn hele lastige deals"

26-08-2016 09:27
1

Mike Phelan staat momenteel als interim-manager aan het roer bij Hull City, maar in het verleden was hij actief bij Manchester United. Hij onthult dat Zlatan Ibrahimovic ook in het Sir Alex Ferguson-tijdperk al in beeld was bij de Engelse topclub.

De 34-jarige Zweedse superster speelt vanaf begin dit seizoen voor United en liet zich direct gelden in zijn eerste wedstrijden. In aanloop naar het duel tussen Hull en United geeft Phelan een kijkje in de keuken. "Natuurlijk zijn er momenten geweest waarop je aan zulke sterspelers als Zlatan dacht", vertelt Phelan tegenover Manchester Evening News.

Wedden

Meer odds

De voormalige assistent van Sir Alex vervolgt: "Gezien de grootte van de club Manchester United, wil je alleen de absolute topspelers halen. Dat is zelfs een eis. Hij moest wel een doelwit voor ons zijn. Ik ben er zeker van dat hij vaak op de radar heeft gestaan. Maar hij was bij de absolute topclubs in dienst en daardoor werd de kans om hem naar de Premier League te halen een stuk kleiner."

"Gedurende zijn hele loopbaan heeft Zlatan niet één keer buiten de 'top' gespeeld. Als een club eenmaal zo'n talentvolle speler in bezit heeft, laat die club hem alleen gaan op het moment dat het de club uitkomt. Dus hij heeft wel op de radar gestaan, maar op de radar staan, betekent niet automatisch dat hij ook haalbaar was. De beste spelers zitten op topniveau, dat zijn hele lastige deals", aldus Phelan.