Gerucht uit Italië: Droomtransfer De Vrij en bod van 25 miljoen euro lonken

Gerucht uit Italië: Droomtransfer De Vrij en bod van 25 miljoen euro lonken

27-08-2016 07:24
5

Chelsea is druk op zoek naar defensieve versterkingen. The Blues moeten daarbij haast maken, aangezien de transfermarkt over minder dan een week sluit. In de slotfase van de transferperiode willen de Londenaren volgens een gerucht van de Italiaanse journalist Alfredo Pedulla voor Stefan de Vrij gaan.

De Nederlandse verdediger, die in de zomer van 2014 van Feyenoord naar SS Lazio verkaste, is een alternatief voor Kalidou Koulibaly. Laatstgenoemde krijgt van zijn club Napoli geen toestemming om naar Chelsea te verkassen. De Italianen hebben sterspeler Gonzalo Higuain al verloren aan Juventus voor 94 miljoen euro en willen Koulibaly daarom niet óók laten gaan.

Antonio Conte, manager van Chelsea, wil de verdediger van Napoli dolgraag hebben. Maar Conte kan niet wachten, aangezien er door de naderende deadline haast geboden is. Chelsea is uitgekomen bij De Vrij, nadat ook Alessio Romagnoli (AC Milan) en Nikola Maksimovic (Torino) uit het hoofd werden gezet. Volgens de Italiaanse journalist, die vaker transfergeruchten verspreidt, wil Chelsea een bedrag van 25 miljoen euro bieden op de Nederlander.