Mourinho blij dat Rashford is teruggezet naar beloften: 'Hij is de nummer twee'

Mourinho blij dat Rashford is teruggezet naar beloften: 'Hij is de nummer twee'

27-08-2016 10:27
2

José Mourinho voelt er weinig voor dat Marcus Rashford bij het Engelse nationale elftal op de bank zit. De Portugese manager van Manchester United is blij dat Rashford daarom weer is teruggezet naar Engeland onder 21.

"Ik geef de voorkeur aan deze manier, omdat hij bij het eerste op de bank zit achter Harry Kane en Jamie Vardy en andere geroutineerde spelers. Ik heb liever dat hij speelt of helemaal niet meedoet", aldus Mourinho op een persconferentie, geciteerd door Eurosport.

Wedden

Meer odds

"Bij Engeland onder 21 beslist Gareth Southgate wat er met hem gebeurt. De wedstrijden daar, waarin hij ook daadwerkelijk 90 minuten kan spelen, helpen Marcus in zijn ontwikkeling", vervolgt Mourinho. "Marcus is een jonge en getalenteerde speler. Wij hebben met opzet maar één spits gekocht en niet twee, drie of vier."

"Als je geen vertrouwen in hem hebt, dan koop je andere spitsen. Dat is niet het geval", benadrukt Mourinho. "Zlatan staat er nu in en toont aan waarom dat het geval is. Marcus is onze nummer twee op dit moment. Voor een achttienjarige speler is hij werkelijk geweldig."