Uitblinker van Jong Ajax foetert na grote fout: Een discutabele manier

Uitblinker van Jong Ajax foetert na grote fout: "Een discutabele manier"

27-08-2016 10:41
12

Jong Ajax beleefde geen gelukkige avond op bezoek bij RKC Waalwijk. Abdelhak Nouri zag dat zijn team terugkwam van een 2-0 achterstand, maar de boot in ging. De mede-koploper van de Jupiler League moest daarom een pas op de plaats maken.

Nouri was de absolute uitblinker aan de zijde van Jong Ajax, maar kon geen glimlach op zijn gezicht toveren. "Ik ben niet zo iemand die na de wedstrijd snel naar zichzelf gaat kijken. Ik zit nu even in een baalmoment over het gehele team", stelt de jonge middenvelder op de clubsite van Ajax. Hij was het niet eens met de manier waarop de 3-2 van RKC viel.

Wedden

Meer odds

"Een discutabele manier, want de vrije trap waar het doelpunt uit voort kwam werd vijf meter naar voren genomen door de RKC-speler. Ik wil zeker niet naar de scheidsrechter wijzen maar dit was een grote fout van zijn kant." Zodoende werd Jong Ajax met de neus op de feiten gedrukt, na een voortreffelijke competitiestart. "We moeten niet gelijk feest gaan vieren. Je ziet dat als je even verslapt, dat je gelijk de goals om je oren krijgt. Dus onze opdracht is duidelijk: niet verslappen", stelt Nouri.