Update: Slagveer niet op weg naar Turkije: 'Er is geen concrete interesse'

Update: Slagveer niet op weg naar Turkije: 'Er is geen concrete interesse'

27-08-2016 15:14
14

Trabzonspor aast in de slotdagen van de zomerse transferperiode op de komst van Luciano Slagveer (sc Heerenveen). Turkse media melden dat dit weekeinde. De subtopper uit de Süper Lig werd eerder deze maand nog gelinkt aan Luciano Narsingh. 

Rond de vleugelaanvaller van PSV is het echter stil geworden. De landskampioen is bereid om mee te werken aan een vertrek van de Oranje-international, omdat het contract van Narsingh over één jaar afloopt. Mogelijk blijft de rechtspoot - die in het betaald voetbal debuteerde namens Heerenveen - nu alsnog bij PSV.

Trabzonspor kijkt inmiddels in ieder geval naar andere opties. Slagveer (22) ligt in het Abe Lenstra Stadion nog één jaar vast. De in Rotterdam geboren dribbelaar maakte vier jaar geleden zijn debuut in het eerste elftal van Friezen. Bij Heerenveen heeft Slagveer op de vleugels concurrentie van onder meer Sam Larsson en Arber Zeneli. Of de club van trainer Jurgen Streppel bereid is om mee te werken aan een verkoop, is onbekend. 

Update 15.10 uur: De Turkse berichten dat Luciano Slagveer in de belangstelling staat van Trabzonspor zijn niet op de waarheid berust. Volgens het management van Slagveer, Futuralis, is er geen sprake van een mogelijke transfer naar de Turkse club. 'Er is geen concrete interesse van Trabzonspor in Slagveer', aldus het kamp-Slagveer in een reactie aan TjerkstraMedia.