Feyenoord zet 'stapje omhoog': Dat laat zien dat we verder zijn dan vorig jaar

Feyenoord zet 'stapje omhoog': "Dat laat zien dat we verder zijn dan vorig jaar"

27-08-2016 14:30
10

Dirk Kuyt vindt dat Feyenoord verder is dan volgend seizoen. De 0-1 overwinning bij Heracles Almelo bewees dat voor hem.

"Ik vind gewoon dat we een heel goede start hebben gehad in de competitie, vooral met de manier waarop we bij Heracles wonnen. Dat laat zien dat we een stuk verder zijn dan vorig jaar met ons team", vindt Kuyt in gesprek met Feyenoord TV."We hebben echt karakter getoond en ik heb geen moment het gevoel gehad dat we die wedstrijd zouden verliezen, ook op momenten dat we onder druk stonden. Dat heb je nodig om een stapje omhoog met Feyenoord te maken."

Kuyt constateert een groot verschil met de wedstrijden van Feyenoord van vorig seizoen. "Vorig jaar verloren we dat soort wedstrijden nog wel eens. Het is onmogelijk om in het seizoen 34 wedstrijden lang hetzelfde niveau aan te houden, maar het is belangrijk om toch altijd een bepaalde norm aan te nemen in het team. Als dit de norm is, ook als je het wat moeilijk hebt gewoon die punten binnenhalen, dan is dat goed", aldus Kuyt, die dit weekend met Feyenoord Excelsior treft.