Krul nog niet bij wedstrijdselectie Ajax; ook middenvelder niet mee naar Deventer

Krul nog niet bij wedstrijdselectie Ajax; ook middenvelder niet mee naar Deventer

27-08-2016 17:31
10

Donny van de Beek en Tim Krul zijn niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Ajax voor het duel met Go Ahead Eagles van zondag. Voor de deze week aangetrokken Krul komt de wedstrijd nog te vroeg, Van de Beek is om sportieve redenen gepasseerd.

De keepers in de selectie van Ajax zijn André Onana en Diederik Boer. Trainer Peter Bosz heeft in totaal negentien spelers geselecteerd voor het duel met Go Ahead Eagles. Vanaf dit seizoen is het mogelijk om twaalf wisselspelers op de bank te zetten, dus er hoeft verder niemand af te vallen in de selectie.

Ajax meldt via de officiële kanalen dat voorafgaand aan het duel met Go Ahead Eagles in Deventer een minuut stilte wordt gehouden in verband met het overlijden van oud-Ajacied en voormalig hoofdscout Ton Pronk. Ook zal Ajax met rouwbanden spelen.

De selectie van Ajax: Diederik Boer, André Onana, Mateo Cassiera, Kenny Tete, Joël Veltman, Jaïro Riedewald, Davinson Sanchez, Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi, Daley Sinkgraven, Bertrand Traoré, Davy Klaassen, Amin Younes, Heiko Westermann, lasse Schöne, Kasper Dolberg, Nick Viergever, Nemanja Gudelj en Mitchell Dijks