Update: FC Twente nog altijd in onderhandeling met Ajax over Ziyech

Update: FC Twente nog altijd in onderhandeling met Ajax over Ziyech

27-08-2016 23:04
147

Het eerste bod van Ajax op Hakim Ziyech is door FC Twente geweigerd. Dat meldt De Telegraaf. De Amsterdammers meldden zich zaterdag in Enschede en brachten een bod van acht miljoen euro bruto uit.

Dat bod komt bij lange na niet in de buurt van de vraagprijs van FC Twente, dat inclusief bonussen een transfersom van veertien miljoen euro wil hebben. Mochten Ajax en FC Twente uiteindelijk wel tot een akkoord komen, dan hoeft er met Ziyech nauwelijks onderhandeld te worden. De middenvelder wil graag naar Amsterdam.

Ajax heeft volgens De Telegraaf de voorwaarden van een verblijf in Amsterdam al geschetst. Komen de clubs tot een akkoord, dan zal er ook snel een persoonlijk akkoord liggen tussen Ajax en Ziyech. De Amsterdammers zijn na de slechte seizoenstart op zoek naar directe creatieve versterking. Ziyech staat ook in de belangstelling van Fenerbahçe.

Update 23.04: Voor de camera van FOX Sports heeft Ted van Leeuwen, technisch directeur van FC Twente, zaterdagavond laten weten dat Twente en Ajax in gesprek zijn over Ziyech. "We praten niet over bedragen, maar laten we zeggen dat de onderhandelingen gaande zijn. Dat is alles op het moment". Het eerste bod van Ajax, naar verluidt zo'n acht miljoen euro, zou door Twente direct van tafel zijn geveegd. "We zien er nog wel heil in", luidt de korte reactie van Van Leeuwen op dat gerucht.