LIVE-discussie: FC Twente met goudhaantje Ünal én Ziyech tegen Sparta

LIVE-discussie: FC Twente met goudhaantje Ünal én Ziyech tegen Sparta

27-08-2016 19:44
18

FC Twente boekte een week geleden zijn eerste overwinning van het seizoen. In Groningen werd de plaatselijke FC op spectaculaire wijze geklopt: 4-3. Trainer René Hake kiest tegen Sparta voor dezelfde elf namen als in dat duel. 

Dat betekent dat ook Hakim Ziyech gewoon aan de aftrap staat tegen de Rotterdamse promovendus. Zaterdag gonst het van de geruchten rond de Marokkaanse spelmaker. Ajax zou druk bezig zijn met de komst van Ziyech, maar die transfer is blijkbaar nog niet zo concreet dat Twente hem tegen Sparta buiten de basis moet of wil laten. Naast Ziyech speelt ook Enes Ünal (foto), die in Groningen goed was voor drie goals. 

Sparta kent een fantastische seizoensstart, met zes punten uit drie duels. In de afgelopen twee speelrondes werden PEC Zwolle en Go Ahead Eagles geklopt. Voor trainer Alex Pastoor is er dan ook weinig reden om iets te wijzigen aan zijn basiself. Thomas Verhaar, vorig seizoen topscorer van de promovendus, zit dus opnieuw op de bank. Brogno, El Azzouzi en Goodwin vormen de Sparta-aanval. 

Wedden

Meer odds

De opstellingen

Twente:  Marsman, Ter Avest, Andersen, Bijen, Trajkovski, Thesker, Mokotjo, Ziyech, Ede, Ünal en Yeboah

Sparta: Kortsmit, Dumfries, Pinteaux, Breuer, Van Drongelen, Sanusi, Dijkstra, Spierings, Brogno, El Azzouzi, en Goodwin