Hoofdrollen voor Lamprou en Falkenburg bij broeierige remise tegen Roda JC

27-08-2016 20:23
10

Roda JC wacht na vier gespeelde duels in de Eredivisie nog altijd op de eerste zege. Zaterdagavond werd er met 0-0 gelijkgespeeld tegen Willem II, dat nu op vier punten staat. Doelman Kostas Lamprou was na rust de grote uitblinker in Tilburg.

Tijdens de eerste helft in het broeierige Koning Willem II Stadion gebeurde er niet al te veel. Roda JC liet de thuisploeg komen, maar Willem II wist zich weinig raad met het balbezit. Kansjes waren er voor Darryl Lachman en Erik Falkenburg, maar uiteindelijk zochten de Brabanders en de Limburgers de kleedkamer op met een 0-0 ruststand.

Na de pauze kroop Roda steeds verder uit zijn schulp. De formatie van trainer Yannis Anastasiou kreeg ook diverse grote mogelijkheden, maar steeds was Lamprou een sta in de weg. Onder meer Tom van Hyfte en Roel Brouwers zagen hoe hun inzet op geweldige wijze werd gepareerd door de Griekse goalie. Ook Willem II kreeg nog twee behoorlijke kansen. In beide gevallen faalde Falkenburg in de afronding.