Heerlijke kraker in Napels: dubbelslag Milik, zes doelpunten en twee keer rood

27-08-2016 22:47
7

Arek Milik heeft zaterdagavond een fantastisch thuisdebuut beleefd namens SSC Napoli. De Poolse spits scoorde twee keer tegen AC Milan en leverde daarmee een grote bijdrage aan de uiteindelijke 4-2 zege van de grootmacht uit Napels.

In de eerste 45 minuten was het de grote Milik-show in stadion San Paolo. Na achttien minuten spelen maakte de van Ajax overgenomen aanvaller zijn eerste treffer van de avond. Echt fraai was de goal niet: Milik tikte van dichtbij binnen na een rebound. De tweede treffer van de international was wél mooi. Uit een corner kopte hij knap en hard binnen.

Het duel leek gespeeld, maar na de rust knokte Milan zich knap terug via snelle goals van Nian (51e minuut) en Suso (55e minuut). Dankzij José Callejon pakte de thuisploeg van trainer Maurizio Sarri alsnog de zege. De Spanjaard scoorde twee keer. Milan eindigde de wedstrijd met negen man: Kucka en Niang incasseerden rood (beiden tweemaal geel).